Beste aankomende GPL-ers, Het einde van het vliegseizoen begint in zicht te komen. De theoriecursus is dan ook weer in aan tocht! Op dit ...


Ja, hij is online! De trailer van een docu over onze club! Meer info is beschikbaar bij Sander van Dijk.   


Nieuwe website!

Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van de Gooise! De afgelopen weken is er door een ...


Gooise actief op Social Media!

De Gooise is actief op Social Media. Check ons op Facebook, Instagram en Twitter!        

Zweefvliegen… Voor sommigen van ons is het een hobby of zelfs 'a way of life', voor jongeren is het vaak een eerste stap richting de professionele luchtvaart. Wat is het voor jou?


Welkom bij de Gooise Zweefvliegclub, de gezelligste zweefvliegclub van de Randstad! De Gooise is opgericht in 1936 en huist sinds de vijftiger jaren op Vliegveld Hilversum. Hier beschikken we over een mooi clubhuis met terras, een hangaar met een moderne werkplaats en, niet te vergeten, een prachtige zweefvliegvloot. Vanaf maart tot november vliegen we zodra het weer het enigszins toelaat elk weekeinde en vaak ook op doordeweekse dagen. 

Vliegend boven het vliegveld Hilversum hebben we prachtig uitzicht op de Loosdrechtse plassen, het Gooi, de bossen rondom Lage Vuursche, en Utrecht.

Op deze website vind je alle informatie over onze vereniging, het lidmaatschap, de vliegopleiding en de mogelijkheden om met ons mee te vliegen.

We wensen je veel leesplezier en hopelijk tot snel bij de Gooise!