Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering. Wanneer: Vrijdag 5 april a.s. om 20.00 uur. Waar: In ons clubhuis op...


Zweef.app

Zweef.app

Voor het seizoen 2024 gaan we Vereinsflieger vervangen met de Zweef.app! In de...

Zweefvliegen… Voor sommigen van ons is het een hobby of zelfs 'a way of life', voor jongeren is het vaak een eerste stap richting de professionele luchtvaart. Wat is het voor jou?


Welkom bij de Gooise Zweefvliegclub, de gezelligste zweefvliegclub van de Randstad! De Gooise is opgericht in 1936 en huist sinds de vijftiger jaren op Vliegveld Hilversum. Hier beschikken we over een mooi clubhuis met terras, een hangaar met een moderne werkplaats en, niet te vergeten, een prachtige zweefvliegvloot. Vanaf maart tot november vliegen we zodra het weer het enigszins toelaat elk weekeinde en vaak ook op doordeweekse dagen. 

Vliegend boven het vliegveld Hilversum hebben we prachtig uitzicht op de Loosdrechtse plassen, het Gooi, de bossen rondom Lage Vuursche, en Utrecht.

Op deze website vind je alle informatie over onze vereniging, het lidmaatschap, de vliegopleiding en de mogelijkheden om met ons mee te vliegen.

We wensen je veel leesplezier en hopelijk tot snel bij de Gooise!


29
jul
Zomerkamp
  • Kampen & vliegdagen
16
aug
Eindfeest zomerkamp
  • Kampen & vliegdagen
7
sep
Familievliegdag
  • Kampen & vliegdagen
14
sep
Familievliegdag (uitwijk)
  • Kampen & vliegdagen
28
okt
Herfstkamp
  • Kampen & vliegdagen