Neem contact met ons op

Algemene en bestuurlijke zaken

Alle algemene externe communicatie en zaken van bestuurlijke aard mogen worden gericht aan onze secretaris via secretaris@gozc.nl

Ledenadministratie

Heb je vragen over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledencommissie via ledencommissie@gozc.nl

Aanmelden voor het lidmaatschap van onze vereniging kan rechtstreeks via ons aanmeldingsformulier.

Introductievluchten

Heb je vragen over het maken van een introductievlucht? Neem dan contact op met onze Co√∂rdinator Introductievluchten via proefvlucht@gozc.nl, of boek direct je vlucht via deze website.

Een kijkje nemen

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze zweefvliegclub. Kijk onder het kopje ROUTE en OV waar we te vinden zijn. Let erop dat we grofweg tussen mei en oktober op volle sterkte zijn en we (bij goed weer) daadwerkelijk vliegen in het weekend en op de woensdag. In de winterperiode zijn we druk met allerlei onderhoudswerkzaamheden. Er wordt dan dus niet gevlogen, maar je bent evengoed welkom!

Postadres / telefoon

Gooise Zweefvliegclub | Noodweg 49 | 1213 PW Hilversum

Let op: dit adres komt niet overeen met de feitelijke locatie van ons clubhuis. Zie ROUTE en OV voor instructies hoe ons te bereiken.

Telefoonnummer clubhuis: 035-5771353.

Let op: dit nummer wordt alleen opgenomen op de momenten dat er iemand in ons clubhuis aanwezig is. Doorgaans is dit in de weekenden en op woensdagen, en dan vaak alleen tussen 09.00 en 10.00 uur of na zonsondergang. Wordt er niet opgenomen? Dan zijn we allemaal even vliegen! (stuur dan een mailtje....)

‚Äč