Neem contact met ons op

Ledenadministratie

Heb je vragen over het lidmaatschap, neem dan contact op met Jitske Schellings via info@gozc.nl

Aanmelden voor het lidmaatschap van onze vereniging kan rechtstreeks via ons aanmeldingsformulier.

Introductievluchten

Heb je vragen over het maken van een introductievlucht? Neem dan contact op met onze Co√∂rdinator Introductievluchten, Sjoerd Talsma, via proefvlucht@gozc.nl, of boek direct via deze website.

Een kijkje nemen

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze zweefvliegclub. Kijk onder het kopje ROUTE en OV waar we te vinden zijn. Let erop dat we grofweg tussen mei en oktober op volle sterkte zijn en we (bij goed weer) daadwerkelijk vliegen in het weekend en op de woensdag. In de winterperiode zijn we druk met allerlei onderhoudswerkzaamheden. Er wordt dan dus niet gevlogen, maar je bent evengoed welkom!


Bestuurlijke zaken.

Alle externe communicatie en zaken van bestuurlijke aard kunnen gericht worden aan onze secretaris Patrick Kolsteeg via secretaris@gozc.nl.

Postadres / telefoon

Gooise Zweefvliegclub

Noodweg 49

1213 PW Hilversum

Let op: dit adres komt niet overeen met de feitelijke locatie van ons clubhuis. Zie ROUTE en OV voor instructies hoe ons te bereiken.

Telefoonnummer clubhuis: 035-5771353.

Let op: dit nummer wordt alleen opgenomen op dagen dat we actief zijn (voornamelijk in de weekenden en woensdags en dan alleen van 9 tot 10 uur en na zonsondergang).