Neem contact met ons op

Algemene en bestuurlijke zaken

Alle algemene externe communicatie en zaken van bestuurlijke aard mogen worden gericht aan onze secretaris via secretaris@gozc.nl

Ledenadministratie

Heb je vragen over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledencommissie via ledencommissie@gozc.nl

Aanmelden voor het lidmaatschap van onze vereniging kan rechtstreeks via ons aanmeldingsformulier.

Introductievluchten

Heb je vragen over het maken van een introductievlucht? Neem dan contact op met onze Coördinator Introductievluchten via proefvlucht@gozc.nl, of boek direct je vlucht via deze website.

Een kijkje nemen

Helaas kunnen we door de grote interesse niet elke geïnteresseerde individueel rondleiden op de club. Echter zijn er nog steeds voldoende mogelijkheden. De beste optie is om een proefvlucht te boeken via deze website. Zo kan je het clubhuis zien, kan je vragen of je even in de hangaar mag kijken en zie je een startbedrijf van dichtbij. Je kan ondertussen al je vragen stellen want er is altijd iemand toegewezen vanuit de club om je te begeleiden op dat moment. Daarnaast kan je ook een kijkje nemen vanop het terras van het restaurant bij het vliegveld of vanop de parkeerplaats (gratis). Let wel, het is niet toegestaan om zonder begeleiding het veld te betreden.

Postadres / telefoon

Gooise Zweefvliegclub | Noodweg 49 | 1213 PW Hilversum

Let op: dit adres komt niet overeen met de feitelijke locatie van ons clubhuis. Zie ROUTE en OV voor instructies hoe ons te bereiken.

Telefoonnummer clubhuis: 035-5771353.

Let op: dit nummer wordt alleen opgenomen op de momenten dat er iemand in ons clubhuis aanwezig is. Doorgaans is dit in de weekenden en op woensdagen, en dan vaak alleen tussen 09.00 en 10.00 uur of na zonsondergang. Wordt er niet opgenomen? Dan zijn we allemaal even vliegen! (stuur dan een mailtje....)