Route en OV

Onze vereniging is gevestigd op Vliegveld Hilversum.

Dit fraaie groene vliegveld ligt geografisch ten zuiden van de plaats Hilversum en net ten oosten van Nieuw Loosdrecht. De hoofdingang ligt aan de noordkant van het veld aan de Noodweg 49 te Hilversum.


Route_groot.png
Ligging Vliegveld Hilversum


Bereikbaarheid clubhuis

Let op! Ons clubhuis is niet bereikbaar via de hoofdingang van het vliegveld!

Aangezien ons officiële postadres afwijkt van de locatie van ons clubhuis, kunnen gebruikers van autonavigatie het beste het volgende aanhouden:

  1. Voer je route in naar de kruising van de Noodweg en de Weg op de Egelshoek te Hilversum. Dit brengt je bij de ingang van Vliegveld Hilversum.
  2. Ga echter niet de algemene parkeerplaats van het vliegveld op, maar neem links ervan de Weg op de Egelshoek.
  3. Na zo’n 400 meter draai je (in de bocht naar links) rechtsaf het parkeerterrein van de GoZC en de parachutistenvereniging op. Hier kun je je auto parkeren.
  4. Het eerste gebouw is onze hangaar, het tweede ons clubhuis “De Invalshoek”. Onze ingang vind je aan de vliegveldkant.


Route_detail.png
Locatie clubhuis GoZC (dubbelklik voor meer detail)

Openbaar vervoer

Onze club is helaas per openbaar vervoer lastiger te bereiken.

Via NS Hollandsche Rading

Voor velen is de beste optie de trein naar station Hollandsche Rading, waarvandaan het nog drie kilometer lopen of fietsen (OV fiets te huur!) is naar het vliegveld.

Via NS Hilversum Centraal

Bus 104 brengt je vanaf station Hilversum Centraal naar de Prinses Margrietstraat te Nieuw-Loosdrecht. Daarvandaan is het nog 1.400 meter  lopen/fietsen.

Eenmaal bij het vliegveld volg je de instructies zoals hier boven beschreven (‘Bereikbaarheid clubhuis’).

Klik HIER voor het plannen van je OV-reis.