Nieuwsberichten

Winterwerk Soep Challenge #WSC19-20

Beste mensen,

 

zoals Joost al heeft genoemd in zijn mail mbt het winterwerk is de soep challenge weer gestart.

 

Wat is de Winterwerk Soep Challenge ?

De soep challenge is een ludieke manier om tijdens het winterwerk de werkers in het weekend te voorzien van een heerlijke maaltijdsoep. Dit kan op de zaterdag of zondag.

Er zijn geen regels of andere belemmeringen. Je kunt de kosten voor de ingredienten declaren. Tot een redelijk bedrag natuurlijk.

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat het altijd een gezellige boel is als we de soep nuttigen en beoordelen. Zo blijven we elkaar ook tijdens het winterseizoen ontmoeten en kunnen we bijpraten over van alles en nog wat.

 

Wat waren de resultaten van de WSC18-19 ?

De resultaten van de het afgelopen seizoen (#WSC18-19) zijn een beetje onderbelicht. Er is dus ook geen winnaar gekozen. Bij deze alsnog een klein verslag om de chef de cuisines te bedanken:

Astrid heeft de aftrap gedaan en zelfs een tweede keer in de keuken staan kokkerelen. Verder heb ik Dick, Derk & Frederique, Marijke (2 keer geloof ik) , Thijs & Maurits en Martine & Carolien gezien.

Er zijn er meer geweest maar zo goed is mijn geheugen niet. Excuses als ik iemand gemist heb. Bij deze bedankt voor de heerlijke soep en jullie bijdrage om het winterwerk leuk te maken. Chapeau !

 

Hoe kan ik meedoen ?

Wil je ook een keer een pannetje soep koken (ongeveer 15 liter max) dan kun je je inschrijven op het formulier wat naast de bar hangt aan de muur. Je mag natuurlijk ook een familielid mee brengen om te helpen, of samen met je vriend of vriendin.

 

Voor WSC#19-20 heeft de aftrap al plaats gevonden. Emma heeft samen met haar vriend de aftrap gedaan en ons getracteerd op een tomatensoep van verse tomaten van de markt (!). En afgelopen weekend stond er een kerriesoep van Thom als ik het goed begrepen heb. Wie volgt ?

Dus, schrijf je op de lijst en help mee om de koude wintermaanden gezellig te maken op de club !

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur,

Ronald de Vries

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen