Nieuwsberichten

[Save the date] Zomerkamp - 22 juli t/m 09 augustus

Beste leden,

We zijn nog maar net bekomen van het voorjaarskamp of we starten al met de informatievoorziening omtrent het GoZC ZOMERKAMP 2019.

“Dat zomerkamp en eindfeest is alleen voor de jeugd”
Deze mythe is voor dit jaar pertinent niet waar! We zijn als organisatie hard op weg om een zomerkamp te organiseren, wat leuk is voor alle doelgroepen van de vereniging! Natuurlijk is het hoofddoel van het kamp veel vliegen, maar daarnaast willen we door diverse activiteiten een groot deel (lees: de hele vereniging) op de een of andere manier betrekken bij de GoZC tijdens het zomerkamp.  

Niet alleen is iedereen natuurlijk welkom om in de avond te komen eten, maar organiseren we ook activiteiten rondom het kamp. Wat te denken van een bierproeverij onder leiding van onze eigen “GoZC biersommelier” Hans Grond. Een avondje koken met Aldert Jan, die de slager in het Noorden al opdracht heeft gegeven voor lamskotelet en spare-ribs! De overige activiteiten zullen de komende weken nader vorm krijgen.

Heb je zelf een leuk idee of wil jij of je ouders/familie een avond koken in het kamp? Let us know via zomerkamp@gozc.nl.

Verenigingsbreed eindfeest: Vrijdag 09 Augustus 2019
SAVE THE DATE: VRIJDAG 09 AUGUSTUS 2019

We organiseren dit jaar een eindfeest dat geschikt is voor alle leeftijden, de OLC en het hele gezin. De precieze uitwerking volgt nog, maar we willen jullie alvast vragen om de avond van 09 augustus vrij te houden! Een tipje van de sluier: Lekker eten, gezelligheid, gepaste muziek (Keurmerk: “Sjoerd ok”) en een buitenbioscoop. Voor de onderhandelingen thuis: het gezin en vooraf aangemelde introducees van leden zijn ook welkom op deze avond. Meer info volgt…

Belangrijke Data

  1. 17 Juli 2019 dienen alle aanhangers verwijderd te worden. 
  2. Tent op zetten vanaf 19 Juli 2019.
  3. Eindfeest op 9 Augustus 2019.

Kamporganisatie
De organisatie van het zomerkamp bestaat dit jaar uit: Tim Honders, Maurits Maters, Frederique Bierhorst en Joren Leunge. We zijn er zoveel als mogelijk alle weken. Je kunt ons natuurlijk altijd aanschieten of benaderen, ook per mail via zomerkamp@gozc.nl.

Inschrijven en kosten
Het formulier voor de inschrijving ontvang je spoedig in de mailbox. De kosten voor het kamp zijn +/- 15 euro per dag, dit is natuurlijk inclusief het “4 uurtje” en wat extra’s! Eet je alleen mee in de avond en vlieg je niet, dan betaal je de zogenaamde “Daghap” prijs en die varieert.

De komende tijd zullen we jullie ‘bestoken’ met meer informatie. Dus houd een en ander goed in de gaten!

Met vriendelijke groet,
Tim Honders - https://www.gozc.nl/leden/ledenlijst/189183
Maurits Maters - https://www.gozc.nl/leden/ledenlijst/240798
Frederique Bierhorst - https://www.gozc.nl/leden/ledenlijst/189071
Joren Leunge - https://www.gozc.nl/leden/ledenlijst/189108

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen